Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
5 Nisan 2011 Salı - 09:30

Ankara'da elektrik kesintisi

Ankara'nın bazı ilçelerinde, 7 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisine gidilecek.

Ankara da elektrik kesintisi

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, Çankaya'da, GMK Bulvarı No:70 ve civarı-Vehbi Koç Yurdu ve civarına trafo çalışması nedeniyle 09:00-14:00 saatleri arasında, Birlik Mahallesi 435.cadde-398.-399.-401.-403.-404.Sokaklar-Eşref Bitlis İlköğretim Okulu ve civarında trafo çalışması nedeniyle 09:00-11:00 saatleri arasında elektrikler kesilecek. 
Keçiören'de, Atapark Mahallesi Atapark Caddesi-1283.-1280.-1282.-Yokuşlu Sokaklar ve civarı tadilat çalışması nedeniyle 10:00-15:00 saatleri arasında elektrik alamayacak. 
Mamak'ta, Ş.Cengiz Topel Mahallesi Güllüce Caddesi-Çamlıbel-Bilgiç-13.-7.Sokaklar ve civarları-Akdere Mahallesi 21.-22.-23.-24.-25. sokaklar ve civarları tesis çalışması nedeniyle 10:00-13:00 saatleri arasında, Kazim Orbay Mahallesi Şahinler Sokak-398.Cadde-433.Sokak-342.Cadde ve civarları10:00-15:00 saatleri arasında, Bostancik Mahallesi 1585.Sokak ve civarı 09:00-14:00 saatleri arasında elektriksiz kalacak. 
Altındağ'da, Örnek Mahallesi Hizir Reis-Faik Suat Caddeleri-Basim Matbaası ve civarlarında tesis çalışması nedeniyle 10:00-15:00 saatleri arasında, Yıldıztepe Mahallesi 822.-830.-833. Sokaklar ve civarında şebeke tesisi çalışması nedeniyle 09:00-11:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. 
Sincan'da, Selçuklu Mahallesi Kasabalar-Kuğulu-Güzergah Sokakları ve civarı tesis çalışması nedeniyle 09:00-15:00 saatleri arasında, Tandoğan Mahallesi Yabangülü-Yüksel Sokaklar ve civarına tesis çalışması nedeniyle 12:00-17:00 saatleri arasında, Selçuklu Mahallesi Koşuyolu-Karabağ Sokaklar-Lise Caddesi ve civarı tesis çalışması nedeniyle 13:00-17:00 saatleri arasında elektrik kullanamayacak. 
Çubuk'ta Barbaros Mahallesi Karagöl-Cennet-Beyyeri-Sultan Ahmet Caddelerinin Bir Kısmı-Ticaret Lisesi ve civarı-İniş-Baran-Gazel-Rauf-Engin-Güvercin-Işık 1-2-3-4. Sokaklar-Mekan 1-2-3-4. Sokaklar-Nadide 1-2-3-4. Sokaklar-Fedakar 1-2-3. Sokaklar-Yiğit 1-2-3-4.Sokaklar-Çimen-Çağrı-Çankaya-Mısır-Esen-Kısmet Sokaklara yeni tesis çalışması nedeniyle 06:00-11:00 saatleri arasında enerji verilemeyecek. 
Polatlı'da, Şıhali-Kızılcakışla-Taşpınar-Babayakup-Eskiköseler-Karakaya-Karayavşan-Yeşilöz-Sivri-Ahırlıkuyu Köyleri-Aşkar Yaylası-Timsan Taşocağı-Turkcell-Vodafone-Avea Baz İstasyonları- 3. şahıs tarımsal sulama müşterilerine direk dikim çalışması nedeniyle 09:30-10:30 saatleri arasında enerjisiz kalacak. 
Haymana'da, Akırlıkuyu-Boşnakkesikkavak-Gedik-Esenköy-Evci-Söğüttepe-Tabaklı-İncirli-Aktepe-Karapınar-Demirözü-Gedikli-Eskikışla-Yamak-Ataköy-Şerefligökgöz-Katrancı-Yaprakbayır-Bahçecik-Kirazoğlu-Devecipınarı-Büyükkonakgörmez-Küçükkonakgörmez-Serçesaray-Boğazkaya-Saatli-Tepeköy-Kerpiç-Alahacılı-Toyçayır-Çatak-Yeşilyurt-Sarıdeğirmen-Sarıgöl-Durutlar-Yaylabeyi-Türkhöyük-Karaömerli-Dereköy-Yeniköy-Cingirli-Culuk-Boyalık Köyleri-Haymana Belediyesi Başdeğirmen İçme Suyuna direk dikim çalışması nedeniyle 09:30-10:30 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

 
Ankara'yı dolu vurdu
 
İşyerine silahlı saldırı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara'yı dolu vurdu
Ankara'ya öğleden sonra fındık büyüklüğündeki Yağan dolu, kısa sürede etkisini gösterdi.
Ünlü isimler Behzat Ç.'de rol almak için sırada
Ünlü isimler Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç'de rol almak için sırada bekliyor.
Minibüs esnafına 'Zerafet Eğitimi'
Ankara Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası ...
 
Kazak'lar Türkiye'de sandık başına gitti
Kazakistan’da 3 Nisan Pazar günü yapılmış olan Devlet Başkanlığı seçiminde 4 aday yarıştı.
Gazi Üniversitesinde öğrenci kavgası
Gazi Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.
Vali Yüksel Avukatlar Gününü kutladı
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Ankara ...
 
Çeteden oğul Gökçek'e Çankaya sözü
Beyaz TV'deki çıkışı ile bütün dikkatleri güzerine çeken Ankara Büyükşehir ...
Tuz Gölü katlediliyor
Türkiye’nin ikinci büyük ve en sığ gölü olan Tuz Gölü katlediliyor.
Japon elçiliğine taziye ziyareti
Uluslararası dilleri ve kültürleri buluşturan Jale Tezer Koleji, Modern ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri