Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
28 Haziran 2010 Pazartesi - 06:11

Ankara’yı tanıyamadım

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Arzu Kahraman Tolga Yılmaz çiftinin düğününde bir araya gelen ünlü yönetmen Sinan Çetin, Ankara’da şahit olduğu değişimi “Ankara’yı tanıyamadım” sözleri ile ifade etti.

Ankara’yı tanıyamadım

ÜNLÜ yönetmen Sinan Çetin, okul yıllarının geçtiği Ankara’daki değişimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e “Ankara’yı tanıyamadım” sözleri ile anlattı.

Rixos Otel’de gerçekleşen Arzu Kahraman - Tolga Yılmaz çiftinin düğünü siyaset, bürokrasi ve sanat dünyasından önemli isimleri bir araya getirdiği. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Sinan Çetin, düğün öncesi otelin lobisinde bir süre sohbet ettiler. Ünlü yönetmen Çetin, şunları söyledi:

“İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite hayatım yıllar önce Ankara’da geçti. O nedenle iyi bildiğim bir kentti. Ancak yıllar sonra Ankara’ya gelirken, uçağım Esenboğa üzerinde alçalmaya başladığında gördüğüm Ankara karşısında çok şaşırdım ve yanlışlıkla başka bir kente geldiğimi düşündüm. Ankara’nın değişimine ve güzelleşmesine inanamadım.”

Başkan Melih Gökçek de, ünlü yönetmenin övgü dolu sözleri karşısında Ankara için her zaman en isini yapmaya çalıştıklarını belirterek, teşekkür etti. Sohbetin ardından grup düğünün yapılacağı salona geçti.

Üç şahitli nikah

Mimar Arzu Kahraman ve bir ilaç şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışan Tolga Yılmaz düğünü için gelen konuklar aile büyükleri tarafından balo salonunun girişinde karşıladı. Konuklar, Kahraman ve Yılmaz çiftin ailelerini tebrik ettikten sonra salondaki yerlerini aldılar. Son hazırlıklarını tamamlayan genç çift alkışlar eşliğinde salona girdi. Çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ile Yönetmen Sinan Çetin, gelin Arzu Kahraman’ın nikah şahitliğini ortaklaşa yaparken, damat Tolga Yılmaz’ın şahidi ise Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.’nin (STM) Direktörü Murat Kadir Tural oldu.

Üç değil beş çocuk

Nikahı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın genç çiftlere üç çocuk yapmaları yönündeki tavsiyesini hatırlattı.

Gökçek’ten sonra mikrofonu eline alan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu da, esprili konuşması ile davetlilere neşeli anlar yaşattı. Aksu, “Başbakanımız üç çocuk diyor ama, bence üç de yetmez beş çocuk yapmalısınız. Bu nedenle bir an önce gidip çalışmaya başlayın” dedi.

Başkan Gökçek, nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını Abdülkadir Aksu’ya vererek uygun gördüğü tarafa teslim etmesini rica etti.

Aksu da cüzdanı gelin Arzu Kahraman’a verdi.

Düğüne kimler katıldı

DÜĞÜN töreninde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Başkan Melih Gökçek ve yönetmen Sinan Çetin’in dışında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Gül, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Bilgiç, üst düzey bürokrat ve iş dünyasının önemli isimleri hazır bulundu.

Protokol masasında geçen sohbette, Sinan Çetin Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da bilgisi dahilinde yürütülen yeni bir film projesine ilişkin bilgi verirken, Abdülkadir Aksu ile Melih Gökçek’in masadaki diğer konuklarla neşeli sohbeti dikkat çekti.

 
Tencere tava eylemi bitti
 
Barolar Birliği'nden Ata’ya ziyaret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tencere tava eylemi bitti
Tüketici hareketinin sokaklarda tencere ve tava ile eylem yapma dönemi ...
Çiftlik kültür mekanı haline gelecek
Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürü Ömer Bülent Arslan, çiftliğin bundan ...
Dünyaya örnek eylem!
Ankara’da 78 gün süren eylem yapan Tekel işçilerinin mücadelesi, dünyaya ...
 
Cezaevinde babalar günü
Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan mahkumlara moral için Türk halk ...
Nallıhan’da fabrika sevinci
Yılda 120 bin ton sodyum sülfat işlenmesi beklenen fabrikanın temeli Nallıhan’ın ...
PTT'den personeline kredi
PTT Genel Müdürü Osman Tural, kredi uygulamasına deneme amaçlı olarak ...
 
Memur yasasıyla mücadele
HAKSEN Genel Başkanı Ayhan Çivi, Devlet Memurları Kanunu’nda değişiklik ...
1 hekime 3 bin 500 kişi
Ankara’da görev yapacak bin 247 aile hekimi, 15 Tem-muz’dan itibaren hizmet ...
Engelsiz dershane
Üniversite hayali kuran görme engelli gençler, Ural Görme Engelliler Derneği ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri