Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Bakan Bolat: Otomotiv ve Emlak Sektöründe Ciddi Düşüşler Sağladık
Bakan Bolat: Otomotiv ve Emlak Sektöründe Ciddi Düşüşler Sağladık
İnşaat Sektöründe Çalışan Sayısında Rekor
İnşaat Sektöründe Çalışan Sayısında Rekor
1 Milyondan Fazla Bina Denetlendi
1 Milyondan Fazla Bina Denetlendi
Balıkesir Merkezli Uyuşturucu Operasyonunda 51 Gözaltı
Balıkesir Merkezli Uyuşturucu Operasyonunda 51 Gözaltı
Narkoçelik-39 Operasyonlarında 293 Gözaltı
Narkoçelik-39 Operasyonlarında 293 Gözaltı
HABERLER>ASAYİŞ
23 Kasım 2013 Cumartesi - 09:25

CHP İl Başkanı Alçın: ‘Eğilim’den yanayız

ANKARA GAZETESİ 2014 yerel seçimlerinde, CHP’nin Ankara adayının kim olacağı merakla beklenirken, CHP İl Başkanı Zeki Alçın sürece Ankara Hürriyet’e değerlendirdi.

CHP İl Başkanı Alçın: ‘Eğilim’den yanayız

ANKARA  /* Büyükşehir konusunda henüz netleşmedik, çok adayımız var, bir çok isim konuşuluyor. Aday, eğilim yoklamasıyla belirlenmeli.

* Çalışma alanımız sadece müracaat eden veya aday adaylığını açıklayanlarla sınırlı değil. Adı hiç geçmeyen birine de bu teklifi götürebiliriz.

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, CHP’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na çok sayıda ismin talip olduğunu belirterek, aday olacak ismin eğilim yoklaması yapılarak belirlenmesi gerektiğini vurguladı. 
Mamak ve Etimesgut’ta eğilim yoklaması yaparak aday belirlediklerini hatırlatan Alçın, eğilim yoklamasının tabanı da canlandırdığını ve motive ettiğini söyledi. Sadece müracaat eden veya aday adaylığını açıklayanlarla sınırlı kalmayacaklarını da sözlerine ekleyen Alçın, “Adı hiç geçmeyen birine de bu teklifi götürebiliriz” dedi. Alçın, 2014 yerel seçimleri için yaptıkları çalışmaları ve aday adaylıkları ile ilgili şöyle konuştu:

İSİM ARAYIŞINI SÜRDÜRÜYORUZ

“Seçim çalışmalarına çok erken başladık ve kamuoyu bizden erken aday açıklamamızı bekliyor. Ama bana göre aday açıklama konusunda geç kalmış değiliz. Büyükşehir konusunda henüz netleşmedik, çok adayımız var, bir çok isim konuşuluyor. Çalışma alanımız sadece müracaat eden veya aday adaylığını açıklayanlarla sınırlı değil. Biz ilçelerde veya Büyükşehir’de ‘Kiminle en iyi çalışabiliriz’ cevabını alabileceğimiz isim arayışını da sürdürüyoruz. Adı hiç geçmeyen birine de bu teklifi götürebiliriz.

ÖRGÜTÜN ÖNÜNE SANDIK KONULMALI

Aday belirlemenin iki yolu var. Birincisi, örgütün önüne sandık koyarak, eğilim yoklaması yapabilir. Bunu Mamak ve Etimesgut’ta yaptık ve tabandan olumlu karşılık aldık. Ben eğilim yoklaması yapılarak Büyükşehir adayının belirlenmesini net bir şekilde öneriyorum. Bu düşüncemi genel merkeze de ilettim. İkinci yöntem ise merkez yoklamasıdır, parti bunlardan birine karar verince gereğini yapacağız.”

25 İLÇEMİZE TALİBİZ

Etimesgut’ta Mehmet Yula, Gölbaşı’nda Ercan Şimşek, Mamak’ta Coşkun Torun, Akyurt’ta Gürsel Kıranoğlu, Bala’da Müslüm Coşan, Beypazarı’nda Abdullah Özdemir, Evren’de Emrullah Eren, Haymana’da Celal Çetin, Kalecik’te Nevzat Şahin kesinleşen adaylarımız. Çalışmalarımız sonunda 10 ilçede daha netleştirdiğimiz isim var ve Parti Meclisi’ne önereceğiz. Çankaya ve Yenimahalle’de merkez yönetim kurulumuz henüz nasıl bir yöntem izleyeceğini kararlaştırmadı. Yenimahalle’de 7, Çankaya’da 29 resmi aday adayımız çalışıyor. Ayaş, Sincan ve Çamlıdere’de şu anda aday adaylarımız karar oluşturamadığımız için yok ama çalıştığımız isimler var. 25 ilçemize de talibiz.

ODALARI DİNLEYECEĞİZ

Ankara sorun yumağına dönüştü, ilgisiz kaldı. El yordamıyla yönetiliyor. Bir şehir plandan, bilimden, akıldan yoksun yönetilemez ama Ankara şimdi böyle yürütülüyor. Halkımızın ve şehrin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ciddi hazırlığımız var. Şehrin eksikliklerini gidermek, problemlerini çözmek ve Ankaralının yaşam standardını yükseltmek, yaşam haklarını korumak için projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde oda temsilcileri ile bir araya geleceğiz, onların öneri ve çözümlerini dinleyeceğiz. Başkent’i sorunlar yumağından kurtarmak için el birliğiyle çalışacağız.ANKARA  /

 
Sağlık ve asayiş ‘arazi’ oldu
 
Çankaya’da yeni Sakarya
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Solüsyon’ yalanıyla 139 bin euro dolandırdı
ANKARA GAZETESİ / Kağıt parçalarını gerçek paraya dönüştüren ‘solüsyon’ ...
‘Hızır’ım diyerek ODTÜ’lüyü dolandırdı
ANKARA GAZETESİ / Başkent’te kendilerini Hz. Hızır ve Hz. İlyas diye tanıtıp ...
Kaldırıma çıktı yayayı ezdi
ANKARA GAZETESİ / Başkent’te meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır, 3 kişi yaralandı.
 
Kamyon yan yattı
ANKARA GAZETESİ / Necatibey Caddesi ile Sezenler Sokak kesişiminde, 06 ...
Ankara Adliyesi’nde jiletli saldırı
ANKARA GAZETESİ / Ankara Adliyesi’nde bir kişi “jiletli saldırı” sonucu ...
Otomobil sıkıştı trafik kilitlendi
ANKARA GAZETESİ / Eskişehir Yolu’nda yaşanan maddi hasarlı bir kaza, Kızılay ...
 
Hırsızlar “Behzat Ç.” çıkışı yakalandı
ANKARA GAZETESİ / Bir marketten çalışanların etkisiz hale getirilerek ...
‘Sahte üye’ kaydına 10 ay hapis
ANKARA GAZETESİ / AK Parti Altındağ eski İlçe Başkanı Halit Çakmak, CHP’li ...
Yaşlı kadını sürükleyip, kanlar içinde bıraktı
ANKARA GAZETESİ / Dolmuşa binmek üzere yürüyen 63 yaşındaki yaşlı kadını, ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri