Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
13 Mayıs 2011 Cuma - 15:57

Genç Nota’ya Barışkent desteği

2010 yılında toplam 80 etkinliğe sponsor olan Barışkent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, bu sene de Genç Nota’ya omuz veriyor. Başkent’te kültür sanat alanında gerçekleşen etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Aydın, Ankara’da bir anlamda ‘Rönesans Dönemi’nin başladığını söyledi.

Genç Nota’ya Barışkent desteği

ANKARALI olarak Başkent sevgisini her fırsatta dile getiren Barışkent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, geçtiğimiz yıl toplam 80 etkinliğe sponsor oldu. Son olarak Ankara Hürriyet’in 4’ncü kez düzenlediği Genç Nota Liselerarası Müzik Yarışması’na destek olan Aydın, “Ankara’nın en önemli organizasyonlarından Genç Nota’nın içinde yer almaktan mutluluk duyuyorum. Başkent’in, bu kentin gençlerinin Genç Nota gibi geniş kapsamlı projelere ihtiyacı var” dedi.
Ankara’nın kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunun altını çizen Aydın, bu kentte doğup büyüdüğünü ve iş yaşamındaki başarısını bu kente borçlu olduğunu ifade etti. 
Başlangıç noktası
2011 yılında tempoyu artırarak 
Ankara’ya sosyal ve duyarlı bir başkent kimliği kazandıracaklarını belirten Aydın, “Tüm bu sponsorlukları Ankara’ya olan sevgim için yapıyorum. Bu kentte doğup büyüdüm ve iş yaşamımdaki başarımı bu kente borçluyum.Ankara’ya değer katacak her türlü organizasyona destek veriyorum. Ankara’nın gelişmesi kalkınması sadece ticarete değil, onu besleyecek kültür sanat anlayışına da bağlıdır. Bu yüzden Ankara’da Rönesans Dönemi’ni başlatıyoruz. Kültür ve sanatın kentte yarattığı dönüşüm, Ankaralıların ekonomik ve sosyal gelişimi için başlangıç noktası olacak” dedi.
Kenti güçlü kılıyor
Kültür ve sanat etkinliklerine her zaman destek vereceğinin altını çizen Aydın, şunları söyledi:
“Bu projelere neden destek verdiğim sorusuyla sık sık karşılaşıyorum. Öncelikle herkesin kendine şu soruyu sorması gerek. Neden kültür ve sanat sponsorluğu? 
Ben Barışkent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olarak, gelecekte koltuklarımıza oturacak gençlerin dünya vatandaşı olmasını, vizyoner bakış açısına sahip olmalarını istiyoruz. Genç Nota Yarışması’na destek veriyoruz. Türkiye’de amatör grupların yarıştığı, gençlerin yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları bu organizasyonlar, 
Ankara’nın gençlerimizi destekleyen ve onları fark eden bir kent olduğunu gösteriyor. Bu tür organizasyonlar Başkenti güçlü kılıyor.” diye konuştu.
Eğitim özel sektörün de sorunu
Aydın, bu konuda 
Ankara’nın önemli eksikliklerinin sadece devletin değil, nitelikli insan kaynağı arayan özel sektörün de sorunu olduğunu ifade etti.Bu konuda okullara çeşitli yardımlarda bulunduklarını vurgulayan Aydın, “Çocuklarımızın kılık kıyafetinden, dersliklerin yetersizliğine kadar büyük sorunlar yaşanıyor. İşadamları olarak önceliğimiz çocuklarımızın eşit şartlarda yaşama hakkına destek vermemiz” dedi. 
BİR YILDA 80 SPONSORLUK
2010 yılında toplam 80 etkinliğe sponsor olan Barışkent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, hedefinin 2011 yılında 100 etkinliğe destek vermek olduğunu söyledi.
Ankara’nın gelişmesine katkı sağlayacak tüm etkinlikleri desteklediklerini söyleyen Aydın, “Barışkent olarak geçen yıl birçok alanda sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra Ankara’mıza katkı sağlayacağına inandığımız tüm projelere de sponsor olduk. 2011 yılında da bu tempomuzu arttırarak Ankara’ya sosyal ve duyarlı bir başkent kimliği kazandıracağız” dedi. 

 
Kayıp kamyon şoförü garajda ölü bulundu
 
Meslek odaları öncü olsun
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kayıp kamyon şoförü garajda ölü bulundu
Ankara’ya yük almak için gelen ve iki gündür kayıp olan kamyon sürücüsü, ...
İşyeri ve evleri su bastı
Ankara'da akşam saatlerinde etkili olan dolu ve yağmur, sel baskınlarına neden oldu.
Ambulans kontrol kalksın!
Ambulanslara radar cezası yazılması üzerine Türk Sağlık-Sen, İçişleri ...
 
İpek Kadınlar Ankara’da buluştu
Türkiye’nin beş büyük şehrinde yaşayan kadınlar Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ...
Türkçe Konuşan Girişimciler
TOBB’un düzenlediği “Türkçe Konuşan Girişimciler” programı kapsamında ...
Yerli üretime teşvik
Halen kesimi yapılan hayvan ihtiyacının büyük bölümünü ithalat ile karşılayan ...
 
Turizm elçisi genç otelci
Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden yüksek derece ile ...
Ankara'yı örnek aldılar
Azerbaycan Verimlilik Merkezi (Mehsuldarlıq ve Reqabetedavamlılıq Milli ...
AŞTİ servisleri tek yön çalışacak
Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri