Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
HABERLER>SPOR
27 Haziran 2014 Cuma - 10:41

Jimmy durur mu Durmaz mı

ANKARA GAZETESİ / Gençlerbirliği’nin İsveç pasaportu taşıyan oyuncusunun transferiyle ilgili tartışmalara, Başkan açıklık getirdi.

Jimmy durur mu Durmaz mı

ANKARA / Kasımpaşa resmi anlamda teklif yapan tek kulüp olurken, Beştepe cephesinin pazarlığı 5 milyon Euro’dan açması, görüşmeleri tıkadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, ‘Takas yoluyla Holmen’i verebiliriz’ önerisini ise İlhan Cavcav, olumsuz karşıladı.

Gençlerbirliği’nde geride kalan sezon gösterdiği performansla dikkat çeken ve transfer sezonunun başında adı bir çok kulüple anılan Jimmy Durmaz konusunda yaşananlara Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav açıklık getirdi.
Teknik Direktör Kemal Özdeş’in Gençlerbirliği’ne gelişinin perde arkasında, Jimmy Durmaz’ın da Fenerbahçe’ye transferinin gerçekleşmesi ile ilgili bir girişimin yattığı iddiaları medyaya yansımış, bu konu ile ilgili olarak İlhan Cavcav ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal arasında bir görüşma olduğu belirtilmişti. Teknik Direktör ile anlaşma yapmalarının sanki bir şarta bağlanmış gibi gösterilmesine anlam veremediğini belirten Cavcav, şunları söyledi:
“Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek ile yollarımızı neden ayırdığımızı detayları ile biliyorsunuz. Yeni bir teknik adam konusunda kendi aramazda durum değerlendirmesi yaptığımızda, Kemal Özdeş ismi gündeme geldi. Özellikle genç oyunculara önem vermesi bizim kulüp yapımız açısından önemliydi. Yıllarca Ersun Yanal ile birlikte çalıştığından, Yanal’a açıp, ‘Kemal’i takımın başına getirmek istiyorum. En iyi tanıyanlardan biri sensin. Bu düşüncemi nasıl karşılıyorsun’ diye sorduğumda, “10 numara insan, çok da iyi antrenördür. Çok iyi bir tercih olur’ dedi. Fenerbahçe’nin, Jimmy ile ilgilendiği bilgisi bize geliyordu. Jimmy Durmaz’ı alacak mısınız. Onunla ilgili bir planınız vardı ne oldu’ diye sorduğumda ise. Evet öyle bir düşüncemiz var ama kulüp para vererek transfer etmeyi pek düşünmüyor. Takas yolu ile oyuncu almaktan yana. Samuel Holmen’i size verip, Jimmy’i alabiliriz’ şeklinde konuştu. Ben de takasa sıcak bakmadığımızı, Gençlerbirliği’nin ekonomik yapısını düşünmek zorunda olduğunu, bonservis bedeliyle oyuncuyu vermeyi planladığımızı söyledim. Konu öylece kaldı. Düşünün, biz hem hedeflediğimiz parayı kazanamayacağız, hem Holmen’in maliyetini üstlenmek zorunda kalacağız hem de yabancı kontenjanımız bir kişi daha artacak. Bunu kabul edemeyiz.”
Jimmy için resmi anlamda teklif yapan tek kulübün Kasımpaşa olduğunu ifade eden Cavcav, “Kasımpaşa’dan gelen teklif için, 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettik. Elbette, bu pazarlık konusu bir rakamdı ama onlar çok yüksek deyip geri adım attılar. Sonrasında 3 olsun, 2.5 olsun gibi bir öneri ile gelmediler” diye konuştu.

JİMMY CEPHESİNDE DURUM NE AŞAMADA

Kulüpler arasında bu trafik yaşanırken, özellikle İsveç basınına açıklamalarda bulunan Jimmy Durmaz’ın, şampiyonlar ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray’da forma giyme isteğini, yakın çevresi ile paylaştığı öğrenildi. 5+3 olarak uygulanacak yabancı oyuncu kuralı nedeniyle yerli isimlerin yeni sezon öncesi değer kazanması, çift pasaport taşıyan Jimmy’i bu anlamda bir adım öne çıkarıyor. Ancak, yeniden yargılanma rüzgarı ile başlayan süreçte, Fenerbahçe’nin UEFA’nın men kararına yaptığı itirazın sonuçlanacak olması nedeniyle kulislerde, hem kulüp hem oyuncu ile ilgili yeni bir gelişmenin olabileceği konuşuluyor. 
Bu arada, Yunanistan Ligi’nin şampiyonluklara ambargo koyan takımı Olympiakos’un, Jimmy Durmaz için devreye girdiği, 5 milyon Euro’ya yakın miktarda bonservis bedeli ödemek için zemin aradığı ileri sürüldü. ANKARA /

 
Yavuz’a ‘fark yaratan’ ödülü
 
Ankaraspor takımı dağıtıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Halkbank 3. torbada
ANKARA GAZETESİ / Başkent ekibinin Avrupa’daki rakiplerinin belli olacağı ...
Kızılırmak’ta futbol baharı
ANKARA GAZETESİ / Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu tarafından, geleneksel ...
Hem tanıdık hem zorlu
ANKARA GAZETESİ / İkinci Ligde mücadele edecek Ankara takımları, iki ayrı gruba dağıldı.
 
Ziraat atağa kalktı
ANKARA GAZETESİ / Acıbadem Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele ...
Hentbol plaja indi
ANKARA GAZETESİ / Prof. Yaşar Sevim anısına, üniversiteler arasında düzenlenen ...
“Peşine iki adam takın”
ANKARA GAZETESİ / Shikabala’nın, Gençlerbirliği’nin transfer gündeminden ...
 
Judocular kampa girdi
ANKARA GAZETESİ / Judo Büyük Erkekler Milli Takımı, Kocaeli’de kampa girdi.
Atletizmde küme düştük
ANKARA GAZETESİ / Atletizmde 2011 yılında yükseldiği Avrupa Milli Takımlar ...
Ankara Karması Türkiye Şampiyonu
ANKARA GAZETESİ / Nevşehir’de düzenlenen TFF Bölgesel Amatör Karma Futbol ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri