Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
23 Eylül 2011 Cuma - 09:43

Kırmızı Bölge, Başkent'te!

Kırmızı Bölge 2011’in başlaması sebebiyle “Kırmızı Ankara ekibi”, başarılı reklam ajansları ve reklam verenlerle biraraya geldi. JW Marriott Otel’de düzenlenen kokteylde, yarışmada bu yıl için planlanan yenilikler hakkında bilgi verildi.

Kırmızı Bölge, Başkent te!

İSTANBUL dışından reklam ajanslarının katılabildiği ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Kırmızı Bölge Basında En İyiler Reklam Ödülleri” için başvurular başladı.
Kırmızı Bölge 2011’in başlaması sebebiyle “Kırmızı 
Ankara ekibi”, başarılı reklam ajansları ve reklam verenlerle biraraya geldi. JW Marriott Otel’de düzenlenen kokteylde, yarışmada bu yıl için planlanan yenilikler hakkında bilgi verildi. Hürriyet Gazetesi Ankara Reklam Müdürü Senem Öncüler Çetin’in ev sahipliği yaptığı geceye Hürriyet Gazetesi İdari Koordinatörü Barbaros Muratoğlu, Bölgeler Reklam Grup Müdürü Gülümser Bubik, AnkaraTemsilci Yardımcısı Şükrü Küçükşahin, Ankara ve bölge illerin reklam ajansları ile reklamverenler katıdı. 

Başvurular başladı

Geçtiğimiz yıl çok önemli bir karar alıp 
İstanbul dışında yer alan reklamcı ve reklem verenlere daha kapsamlı ulaşmak hedefiyle “Kırmızı Bölge” projesini başlatan Kırmızı Reklem Ödülleri, bu yıl da reklamcı ve reklemverenlere ulaşmak için yola çıktı. Geçen yıl Türkiye genelinde 60 ajanstan 378 reklam içeren 280 başvuru ile büyük ilgi gören Kırmızı Bölge’ye, www. kirmiziodulleri. com adresi üzerinden başvurular başladı. 

13 katagoride ödül

Yerel basın reklamlarında yaratıcılığın artırılmasını ve sektör çalışanlarını motive etmeyi amaçlayan yarışmanın son başvuru tarihinin 4 Kasım olduğu vurgulandı. Başvuruların tamamlanmasının ardından 8 Aralık’ta 18 kişilik jürinin değerlendirmesinden geçecek olan reklamlar arasından ödül almaya hak kazananlar, 15 Aralık günü 
İzmir’de düzenlenecek ödül töreni ile yaratıcılık ve başarılarını kutlayacak.
13 katagoride toplam 16 ödülün verileceği bu yılki yarışmada ayrıca Hürriyet Kırmızı Bölge Özel Ödülü de sahibini bulacak. Jüride 
Ankara’dan Hacı Beğendik, Gökçe Çapanoğlu ve Muharrem Mantar isimleri yer alacak. 

Reklam yaratıcı olmalı

BAŞKENT 
Ankara’da bir araya gelen reklamcı ve reklamverenlere, Kırmızı Ödülleri Genel Koordinatörü Gürül Öğüt, “reklam”, “yarışma” ve “kırmızı bölge” konularında kısa bir sunum yaptı. Reklamın etkili olabilmesi için “yaratıcılık” unsurunun önemine dikkat çeken Öğüt, “Reklamın hedef kitlesine verdiği mesaja, ikna etmesi gereken dört unsuru tek bir kelime içine dahil edersek belki bu kelimeyi ‘yaratıcılık’ olarak tanımlayabiliriz. Farklı bir deyişle reklamın başarılı olması, hedef kitlesine derdini anlatabilmesi, etkili olması için bizce yaratıcı olması gerekiyor. Yaratıcılık reklam açısından bu kadar önemli olunca bu konuda çeşitli yarışmalar düzenlenmesi de kaçınılmaz” dedi. Bilgilendirme sunumunun ardından geçen yıl Kırmızı Bölge Reklam Ödülleri’de ödül ve başarı elde eden reklam ajansları vereklamverenlere günün anısına bir kez daha başarı belgesi verildi.
Kısaca Kırmızı Bölge
2003 yılından beri düzenlenen Kırmızı Ödülleri’nin amacı, basın reklamlarında yaratıcılığın artırılmasını özendirmek, reklam ajanslarının, çalışanlarının ve reklamverenlerin başarılarını belgeleyip ödüllendirmek. Kırmızı Ödülleri, sadece 
gazete ve dergi reklamları arasında yapılan bir yarışma olması sebebiyle Türkiye’de bir ilk olarak kabul ediliyor. Geçtiğimiz yıl önemli bir değişikliğe gidip Kırmızı Bölge’yi başlatan organizasyon ile her reklamcıya kendi kentinde ulaşılmaya başlandı. Bu yenilik ile İstanbul dışındaki reklam ajansları, ulusal ve yerel basında yayınlanmış reklamları ile Kırmızı Bölge’ye katılabiliyorlar.

 
Buluşlarınızı tescil ettirin
 
Kaymakamın midibüs eziyeti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buluşlarınızı tescil ettirin
Türk Sanayici ve İşadamları (TÜSİAV) Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak, sanayicinin ...
Gürültü denetimi
Okulların açılmasıyla birlikte Mamak’ta da seyyar satıcılara yönelik gürültü ...
Carlos sahibini bekliyor
Aktaş Kavşağı’nda çocukların polisi görünce bırakıp kaçmalarının ardından ...
 
Milli günde veda etti
Slovakya milli günü, büyükelçi Vladimir Jakabcin ve eşi Olga Jakabcinova ...
Hayat normale döndü
Başkent Ankara'da dün yaşanan patlamanın ardınan Kumrular Sokak'ta hayat yeniden normale döndü.
Ankara bombacısının eşkali belirlendi
Ankara’da 3 kişinin öldüğü patlamaya neden olan aracı Kumrular Caddesi'nde ...
 
Otobüslere yangın söndürme sistemi
Türkiye’de yolcu otobüslerinde çıkan yangınların artması araçlara yangın ...
Ahilik Haftası törenle başladı
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, sosyal dayanışma fikrinin, dünyadaki hiçbir ...
Engellilere destek için bisikletle Bodrum’a
Mücahit Çalışkan, bedensel engellilere bisiklet sağlayan plastik kapak ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri