Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
HABERLER>SİYASET
4 Mart 2020 Çarşamba - 13:10

Başkan Erdoğan: 'Şehitler tepesi boş kalmayacak' dedim, diyeceğim

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başkan Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. "Atalarımızdan ilham alarak şehitler tepesi boş kalmayacak diyorum, dedim, diyeceğim" diyen Erdoğan, CHP'yi sert bir dille eleştirdi.

Başkan Erdoğan:  Şehitler tepesi boş kalmayacak  dedim, diyeceğim

İşte Başkan Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları;

Bin yıldır olduğu gibi bugünde hiçbir şehidimizin gazimizin tek damla kanı boşa gitmiyor. Bu harekatları başarıyla sonuçlandırdığımızda Allah'ın izniyle büyük ve güçlü Türkiye için büyük adım atmış olacağız. Önce vatan nedir millet nedir şehadet nedir şehit kimdir gibi soruların cevabını bilmek gerekiyor. Bu cevapları öğrenmek için ancak yüreğinizde ülke ve millet sevgisi varsa, kalbiniz şehadet özlemiyle yanıyorsa ve vücudunuzun her zerresinde hissediyorsanız ulaşabilirsiniz.

Ebediyete uğurladığımız askerlerimizin polisimizin güvenlik korucularımızın tüm kamu görevlilerimizin şüheda konusunda şüphesi olan önce kendi imanını sorgulasın

CHP'YE "ŞEHİTLER TEPESİ" TEPKİSİ

Şehitler tepesi boş kalmayacak sözünü anlamak için imanın yanında içinden çıktığınız toplumun kültürünü bilmeniz gerekir. Şehitler tepesi boş kalmayacak diyen kişi bu ülkeyi düşmana teslim etme peşinde demektir

Türkiye'nin Suriye'de ne işi var diyenler asla Avrupa'ya böyle bir soru sormuyor. Bunların tek dertleri buradan bir siyasi çıkar elde edebilmek, emperyalistlere iyi görünmek amacı vardır

Atalarımızdan ilham alarak şehitler tepesi boş kalmayacak diyorum, dedim, diyeceğim.

"BAY KEMAL'İN YERİ BELLİDİR. NE VATANDIR NE DE MİLLETTİR"

Karşımıza sürekli terör örgütlerinin tezleriyle çıkanlar saflarını belli etmişlerdir. Kimin nerde olduğunu sıkı takip etmek lazım. Bay Kemal'in yeri ne vatandır ne millettir. Onun yeri Esed'in yanıdır. Bize onu tavsiye ediyor, sen git. CHP Genel Başkanı'nın hezeyanlarına cevap vermek gerçekten ağrıma gidiyor.

"CUMHURBAŞKANI MAKAMI SENİ ARAYACAK DEĞİL"

Darbeci Haftter kılıçdaroğlu'nu alkışlayarak dinliyordur, tüm terör örgütleri Kılıçdaroğunu şükranla izliyordur, Türkiye'yi devirmek isteyen çevreler Kılıçdaroğlu'nu canla takip ediyordur. Bu zat dün kürsüye çıkmış. o gece neredeydiniz diye soruyor. Söyleyeyim bu ülkenin Cumhurbaşkanı görevinin başındaydı. Yarın sabahına da ülkenin en yoğun telefon diplomasisi için görevinin başındaydı. O gece tüm komutanlarımız istisnasız görevlerinin başındaydı. TSK'nın tüm mensupları görevlerinin başındaydı. O gece sağlıktan olmak üzere tüm görevlilerimiz görev başındaydı. Hepsi canla başla çalışıyordu. Benden telefon bekliyormuş. Eğer çok merak ediyorsan nasıl ki Bahçeliy'le telefon trafiği nasıl ki Karamollaoğlu ve Akşener'le görüştük, sen arasaydın görüşürdük. Cumhurbaşkanı makamı seni arayacak değil. Biz bir taraftan haritalar üzerinden çalışmalar yapıyoruz, bir de seni mi arayacağım. Sen neden aramıyorsun?

Bu süreçte milletimizi bilgilendirmek için tüm gerekenler ypaılmıştır. milletimiz her şeyi başından sonuna izlemiş takip etmiştir. Bir yandan Esed'le dans eden öteki tarafta Türkiye'nin Suriye'de ne işi var diyen birisi elbette Türkiye'nin çıkarlarının nerede olduğunu göremez. Ülkemizin çıkarlarını savunmak için dünyanın dört bir yanını hallaç pamuğu gibi attıysak bugünde her yere gitmekten imtina etmeyiz. Türkiye dün Çanakkale'de de emperyalistlere karşı mücadele ediyordu bugün de Suriye'de yine emperyalistlere karşı mücadele ediyor.

Bugünde Kılıçdaroğlu ve ekibi ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğine saldırıyor. bunu tamamen kasıtlı bir şekilde yapıyorlar. bugünde sahada olduğu gibi zafere yürüyeceğiz, ülkemizi bunlara rağmen hedefine ulaştıracağız.

Kendi ülkesine ve milletine derin bir kin beslemesi için ya öncesinde ağır bir travma yaşaması lazım. Sanıyorum karşımızdaki zatta bu mevcut.

İDLİB'E BAHAR KALKANI HAREKATI 

Bahar kalkanı harekatında 3 bin 200'ün üzerinde rejim askerini etkisiz hale getirdik.

Destansı mücadelemizle rejimi her gün biraz daha eritiyoruz. Kahraman ordumuz Suriye'de gösterdiği mücadeleyle dünyaya kendini hayran bırakmıştır.

Bir süre sonra rejim sadece idlib'de değil Suriye'nin bir çok yerinde kendisine karşı olduğu görmeye başlayacaktır. Rejim diğer bölgelerde yaptığını bugün idlib'de yaptığını yapmaya çalışıyor. fakat bunu bu kez yapamayacak.

FUTBOL TRİBÜNLERİNDEN BAY KEMAL'E TEPKİ

Mücadele zamanlarında 83 milyon biz biriz beraberiz birlikte Türkiye'yiz ve biz birlikte güçlüyüz. Futbol sahalarında bile milletimizin ülkesine ordusuna verdiği destek bunun en güzel örneklerinden biridir. Bay Kemal farklı bir şey bekliyordu. futbol tribünlerinden ona farklı cevaplar geldi.

"SURİYE HALKINI KENDİ BAŞINA BIRAKMAYACAĞIZ"

Başkan Erdoğan, "Ne ülkemizi terör örgütlerinin, eli kanlı rejimin ve onları destekleyenlerin insafına terk edeceğiz ne de mazlum Suriye halkını kendi başına bırakacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Yunanistan sınırında yaşanan olaylara ilişkin, "Yunanistan başta olmak üzere tüm AB ülkelerini, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesine uygun şekilde, topraklarına gelen mültecilere saygılı davranmaya davet ediyoruz." dedi.

 

 
OSTİM ve TÜRKPATENT arasında işbirliği imzası
 
Bakan Pekcan: Maske fiyatları nedeniyle 13 firmayı inceleme altına aldık
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İletişim Başkanı Altun'dan Kılıçdaroğlu'na 'şehitler tepesi' yanıtı: Açık bir itiraftır
İletişim Başkanı Altun, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Bizim iktidarımızda ...
Millet İttifakı'nda HDP çatlağı!
Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP ile CHP arasındaki yakınlaşma tepkileri ...
Bahçeli'den HDP kongresine sert tepki: Herkes aklını başına alsın
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin düzenlemiş olduğu TBMM Grup ...
 
Başkan Erdoğan: Putin, Macron ve Merkel ile 5 Mart'ta bir araya geleceğiz
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bergama’da vatandaşa hitap etti. İdlib ...
Adı 'Gezi ittifakı'
Pervin Buldan, PKK elebaşı Öcalan sloganlarının atıldığı HDP kongresinde, ...
HDP'den CHP'ye 'Cesaret' çağrısı! 'İttifakımızı gizlemeyelim...'
HDP’den CHP’ye “gizli ittifakımızı cesaretle ilan edelim” çağrısı geldi.
 
İyi Parti'den istifa eden İsmail Ok Meral Akşener'i topa tuttu!
İYİ Parti’den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Mecliste bir ...
Mustafa Elitaş'tan tarihi açıklama: Oğlumla tehdit edildim
AK Parti Kayseri Milletvekili Elitaş, "Askerlerin sivil mahkemede yargılanmasına ...
Numan Kurtulmuş: Siyasete ve TSK'ya mesaj verme devri geride kaldı
24 TV Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel'in sorularını yanıtlayan AK Parti ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri