Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>SPOR
23 Temmuz 2019 Salı - 12:05

Gençler’de son adımlar

Kırmızı-siyahlılar, ikinci etap çalışmalarına Bolu’da başladı. Kaplan, savunma ve orta sahaya oyuncu arayışında olduklarını belirtip, takımı daha güçlü hale getireceklerini söyledi.

Gençler’de son adımlar

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmaları kapsamında Bolu’nun Gerede ilçesinde kampa girdi. Erzurum’da Palandöken Dağı eteklerinde bulunan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki 2019-2020 sezonu ilk etap hazırlıklarını geçen günlerde tamamlayan Başkent ekibi, 2 günlük aranın ardından Anadolu Otoyolu’nun Cankurtaran Mevkinde bulunan bir otelde ikinci etap kampına başladı. Kampla ilgili değerlendirme yapan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Erzurum’daki birinci kamp etabının kendileri için çok iyi geçtiğini ifade etti.

 

2. ETAP FARKLI GEÇECEK

 

İkinci kamp etabı için 10 gün Bolu’nun Gerede ilçesinde olacaklarını belirten Kaplan, “Burada oynayacağımız 2 hazırlık maçı var. Aramıza yeni gelen arkadaşlarımız olacak. Milli takımda olan Sesengnon ve Diallo da aramıza gelecek. Bu kampın bizim için daha farklı geçeceğini düşünüyoruz. Çünkü birinci etap daha farklı, ikinci etap daha farklı olacak. Bu kampın sonunca sezona giriş yapacağız. Sonrasında Ankara’da Türkiye Spor Yazarları Turnuva’sında oynayacağız. Ondan sonra maç haftasını bekleyeceğiz” dedi.

 

SÜRPRİZ TAKIM OLACAĞIZ

Kaplan, takımda bazı eksiklikler olduğunu belirtip, şöyle konuştu: “Bir stoper, belki bir orta saha oyuncusu daha alabiliriz. Ondan sonra tam takım olarak burada çalışmış oacağız. Hep söylediğimiz gibi, altyapımızdan da aldığımız oyuncularla beraber, kendi özümüze de dönerek yapacağımız işlerle iyi bir Gençlerbirliği oluşturmak istiyoruz. Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükseldik. Biz daima Süper Lig’de oynayan takımlardan biriydik. Süper Lig’de sürpriz takımlardan biri olacağız. Bize burada da her konuda destek olan bir başkanımız var. İyi bir ekip olacağız. Ligde ses getiren bir takım olacağız. Camiamızı ve taraftarımızı mutlu eden oyun oynayıp ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.”

 

KULÜP EKONOMİSİ ÖNEMLİ

“Kulübün menfaatleri doğrultusunda bir transfer politikası izliyoruz. Transfer yaparken hem ekonomik açıdan hem de kadro yapımıza uygun futbolcuları tercih ettik. Aldığımız yabancı oyuncular bildiğimiz takip ettiğimiz isimler. Bu konuda iyi bir izleme ekibimiz var. Gelenler ve gelecek olanların bize çok büyük katkıları olacak. Sezon içerisinde kadroda genç oyunculara sürekli olarak şans tanıyacağız. Altyapıya değer vermemiz lazım. Biz bu konuda avantajlıyız. Bir pilot takımımız var, Hacettepe. Daha önceden de çalıştığım bir oyuncu grubu. Biz oradan 7 arkadaşımızı alıp Erzurum kampına götürdük. Bolu kampına da bu oyuncularımızı göreceğiz. Geçmişte de buradan oyuncular kazandırmıştık. Bunlar içerisinden bir kısmı satılarak kulübe maddi gelir sağlandı, diğerleri ise uzun yıllar kulüpte oynayarak katkı sağladı. Orta ve uzun vadede faydalanacağımız oyuncular var. Kuracağımız kadroda Berat’ın çok büyük şansı var ve kendisinden son derece memnunuz. Aynı şekilde 2003 doğumlu Abdullah bizim için önemli bir oyuncu. Arda, İlker, Mustafa, Serdarcan bunlar bizim altyapımızdan gelen özümüzü bilen oyuncular.”

 

YENİ MERTLER ÇIKARIRIZ

“Yıldırım Mert Çetin’in ismi sürekli gündemde. Altyapımızdan gelen bir oyuncunun adının büyük kulüplerle anılması bizim için gururdur. Ben Hacettepe’de de kendisiyle çalıştım. Çok yetenekli ve profesyonel bir oyuncu. Ama transferiyle ilgili bütün kararı başkanımız verecek. Eğer bu konuda kulübün menfaat ve çıkarı varsa başkanımız kararı verir, biz de ona saygı duyarız. Mert giderse biz de yeni Mertler çıkarırız.”

 

DERBİ HEYECANI YAŞANACAK

 

“Zorlu bir lig yarışı bizi bekliyor. Sezonu Ankara’da açacağımız için mutluyuz. İlk maçımızı içerde oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Rizespor geçen sene özellikle ikinci yarıdaki çıkışıyla ligin en iyi takımlarından biriydi. Ama kadrosundan ayrılan oyuncular oldu. Fark etmez diye düşünüyorum. Ligde sonuçta herkesle oynayacağız. Rakip kim olursa olsun biz her zaman kazanmak için sahada olacağız. 6. haftada Ankaragücü ile derbi oynayacağız. O hafta ligde derbiler haftası olarak görünüyor. Ankaralılar uzun bir aradan sonra bir başkent derbisi izleyecek. İki kulübümüz de Ankara futbolu için önemli, umarım dostluk içerisinde geçer.”

CANDEİAS İMZAYI ATTI

Gençlerbirliği, transferde önemli bir isme daha imza attırdı. Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yön veren Başkent ekibi, geçen sezonu İskoçya ekibi Glasgow Rangers’ta geçiren sağ kanat oyuncusu Daniel Candeiasile anlaşma imzaladı. 31 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu, geçen sezon Glasgow Rangers forması ile İskoçya Ligi, İskoçya Kupası, Federasyon Kupası ve Avrupa Ligi olmak üzere toplamda 52 maça çıktı. Oyuncu bu karşılaşmalarda, 6 gol atıp 10 asist yaptı.

Daniel Candeias, 2016-17 sezonunda da Süper Lig’de Alanyaspor’da oynamış ve lig ve kupa maçları olmak üzere toplamda 30 kez Antalya ekibinin formasını terletmişti. Daniel Candeias, Portekiz’in ünlü ekipleri Porto ve Benfica’da da forma şansı bulmuştu.

Kırmızı-Siyahlılar’ın 10 numara mevkii için de Finlandiyalı 32 yaşındaki Kasper Hamalainen ile anlaştığı öğrenildi.

 
Ankaralılarla buluşacak
 
Kuralsız minibüsçü sert kayaya çarptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gençlik rüzgarı
Takımın Başantrenörü Serdar Eler, biri yabancı 6 oyuncu transferi kadroyu ...
A.Gücü’nde lisanslar tamam
Başken temsilcisi, kaleci Altay Bayındır’ı Fenerbahçe’ye gönderirken, ...
Eylül’de derbi başkadır
Süper Ligde 2019-2020 Cemil Usta Sezonu fikstürü çekildi. İki takım, 6. ...
 
Gençler berabere kaldı
Süper Ligin Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, Antalyaspor ile oynadığı ...
Beştepe’de transfer atağı
Süper Lig’in Başkent temsilcilerinden MKE Ankaragücü, iç transferde 6 futbolcuyla sözleşme yeniledi.
Angelica Robinson Ormanspor’da
Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden OGM Ormanspor, 32 yaşındaki ...
 
Eryaman Stadı’na sandık kurulsun
Ankaragücü başkan adayı Murat Ağcabağ, genel kurul öncesinde, tartışmaya ...
K.Örengücü’nün logosu değişti
Spor Toto 1. Futbol Ligi ekiplerinden Keçiörengücü, logosunu değiştirdi.
Cimnastikte akademik eğitim
Başkent Akademi Spor Kulübü, çocuklara küçük yaşlarda cimnastik eğitimi ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri