Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak bir iş değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak bir iş değildir
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
HABERLER>GÜNDEM
21 Haziran 2019 Cuma - 21:29

Gökyüzünün Size Sunduklarıyla İlgilenin

Abidin Özçelik: 'Gökyüzünün Size Sunduklarıyla İlgilenin!' Ünlü Mentalist Abidin Özçelik yaptığı gösterilerle insanları hem hayretler içerisine sokarken, hem de onları düşündürmeye devam ediyor. Enerjinin evrende saklı olduğunu ve bu evreni keşfettiğimizde asıl değerin ortaya çıkacağını söyleyen

Gökyüzünün Size Sunduklarıyla İlgilenin

Abidin Özçelik: ''Gökyüzünün Size Sunduklarıyla İlgilenin!''

Ünlü Mentalist Abidin Özçelik yaptığı gösterilerle insanları hem hayretler içerisine sokarken, hem de onları düşündürmeye devam ediyor. Enerjinin evrende saklı olduğunu ve bu evreni keşfettiğimizde asıl değerin ortaya çıkacağını söyleyen Özçelik ilerleyen zamanlarda ''EVREN'' konulu özel bir şovla sahne alacağını söyledi.

Evren Tam Olarak Nedir?

-Sonsuzluk, sınırı olmayan ışık, içine aldığı içinde yaşattığı ve insanı insanca değer vermesini sağlayan koca bir yıldız ve saklanılan bir gerçek.

Tam Olarak Saklanılan Nedir?

-Biziz. Bizi saklıyolar ve saklanılanı keşfettiğimizde kararlarımızı hangi yönde alacağımızdan korkuyorlar. Çünkü evrenin bize sunduklarından çok gösterdikleriyle ilgilenmemizi sağlıyolar. Bizi biz yapan değerlerin farkında olmamızdan rahatsız oluyorlar. Ve bu durumu gizlilikle örfpas edebileceklerini zannediyorlar.

Peki Keşfedildiğinde Bize Katkısı Ne Olacak?

-Unuttuğumuz, unutmamızı sağlayan değerlerin farkında olacağız. Ve bu farkındalığın bize kazandırdıklarıyla hareket ettiğimizde yapacaklarımız yapacaklarından daha farklı olacağından dolayı bize katabileceği çok büyük bir ışık kazanacağız, göz. 2. gözümüzün bize getirisi ışık olacak ve ardından 3. gözümüz devreye girecek; biz bu ışığın farkında olmamızdan korkan bazı kesimler var ve ben bu kesimlerin ortaya çıkaracaklarından çok bizlere yapmamızı sağlayan oyunu bozma derdindeyim.

Evrenin İllüzyonla İlgisi Tam Olarak Nedir?

-Evren bir sonsuzluktur; yapabileceğinin bir sınırı yoktur. Ben bir Mentalistim aynı zamanda illüzyonist. Ben aklımla ve yaptıklarımla sahnenin ışığını yakalıyorum, evren yıldızlarıyla ışığını koruyor. Ben gözlerimle insanları etkiliyorum, evren gezegenleriyle. Ben ellerimle sahneye şaşa katıyorum, evren döngüsüyle. Ve ben Evren'le ortak bir noktada buluştum, sınırsızlılığıyla. Bu durumun bana katacaklarından çok insanlara katacağı değerin farkındayım.

Bunun Bize Yararı Ne Olacak?

-Size bir neden veriyorum. Ve kafanızı kurcalayan her soru işaretinin cevabını vaadediyorum. ''NEDEN?''. Hayatın bize sundukları elimizde barındırdığımız yıllar boyu yaşatmaya çalıştığımız bir gene sahibiz. Ve bu genin önemli bir kısmı hayal ürününüzün bir parçası. Bir dahakine aktardığınız, aktarmayı tercih ettiğiniz gücü iyi değerlendirin. Çünkü evrenin size verebileceği ikinci bir şansı olmayacaktır. Gelecek planları yaparken sadece bir ev, araba, evlilik ve çocuk düşünmeyin. Asıl gelecek planınız aktardığınız geniniz olmalı, kimden, kiminle kime aktardığınızı düşünün. Daha güçlü kalmak istiyorsanız daha güçlü bir gelecek barındırın hayatınıza.

Evren konulu bir şov tasarladığınızı söylediniz, tam olarak nedir?

-Evrenin çözülemediği bir rengi var hepimizin kafasında ve bu renk muhteşemliliğini hala korumakta. Ve benim yapacağım şey bugünden ta o güne ışığını, rengini koruyabilecek bir form. Yani çözülemeyecek bir sahne yazıyorum ve bu yazgı bana değil aktaracağım bir sonraki neslimin taahütü altında olacak. Yani senin, onun veya bir başka kişinin çözebileceği değil; benden olan birinin çözeceği ve onunda bu şovu yeniden tasarlayıp yapabileceği bir sahne tasarlıyorum.

Bu sahnenin size kazandırdığı ne olacak?

-Ölümsüzlük. Siz yıllar boyu sadece evrende yaşama güdüsünde olurken ben ve benden gelenler sizlere hep bir vaadi olacak ve bu vaadlerin her birinin altı doldurulacak. Siz evrende herhangi bir isim verilemeyen keşfedilemeyen bir gezegen olurken biz bu evrende ismi konulan gezegenler haline geleceğiz, hatırlanacak ve daima içimizde yaşatacağız sizleri. Siz evrende gelip geçerken biz benim tasarladığım sahne ile daima buraların sahibi haline geleceğiz.

Sizi durduran bir güç olmayacak mı?

-Eğer aklımdakileri biran önce sahneye koymuş olsaydım; beni her zaman durduracak bir gücün farkında olduğumdan adım atmadan yerle bir edebilirlerdi. Bazı adımlar ön görü ile, sabır ve meşaketle atılmalı. İşte o zaman yaptıklarının bir anlamı ve bir ahengi olur. Nasıl ki Dünya bir düzen halinde ilerliyor kararlılığıyla insanları barındırmayı sürdürebiliyorsa, aklımdakilerini ve yapabileceklerimi sahneye koyabilmem için sadece zaman gerekiyor. Bunun içinde çok fazla bekleyemeyeceksiniz emin olun.

Dünyanın sahibi olmayı planladığınızı düşünmeli miyiz?

-Elbette hayır. Dünya kadar ufak bir hayale kapıldığımı düşündürmek istemem. Konumuz Evren ve yapabileceklerim ancak Evren'le ilgili olabilir. Fotoğrafın küçük parçasıyla değil daha büyük parçasıyla ilgileniyorum ve yakında ilgilendiklerimi sahneye koyduğumda başrolde kimi göreceğinizi öğreneceksiniz.

Şuan bile heyecanlandım. Son söz olarak okurlarımıza ne söylemek istersiniz?

-Gökyüzüne bakın, gözlerinizi göreceksiniz ve size bir hayalden daha fazlasını verdiğini hissedin. Nankör olmayın, elinizdekilerle yetinmekten çok onlarla daha neler yapabildiğinizi düşünün ve son söz olarak; gökyüzünün size sunduklarıyla ilgilenin, işte o zaman kaide değer bir hayat yaşadığınızı hissedeceksiniz.

Etiketler:
 
Eğlenceli Bilim ve Matematik
 
Fuar alanında gündem: İnşaat ve işletme modeli
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ASTRAL SEYAHAT YAPMAK ZOR DEĞİL
Ünlü Mentalist Abidin Özçelik son yıllarda tartışmasız şekilde Türkiye'de ...
ASTRAL SEYAHAT YAPMAK ZOR DEĞiL
Ünlü Mentalist Abidin Özçelik son yıllarda tartışmasız şekilde Türkiye'de ...
Kars kazı adını dünyaya duyurdu
Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin önemli merkezlerinden Kars'ta, bir süre ...
 
Yenimahalle’de tören geçişi
Yenimahalle’de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde tören geçişi yapıldı.
‘O büyük ruh hep yaşayacak’
Ankara, 19 Mayıs 1919’un 100. yıl dönümünde, coşkulu kutlamalara sahne ...
Meşale gençlerin elinde yükseliyor
Ulu Önder Atatürk, 100 yıl önce Samsun’a çıktı ve Kurtuluş Savaşı’nın ...
 
Ödüller verildi şiirler okundu
Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kahramankazan ve Kızılcahamam ...
Ata’nın toprağı Başkent’te
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 32’ncisi düzenlenen ...
Başkentliler 100’üncü yılda Anıtkabir’e koştu
Yurdun dört bir yanından çok sayıda vatandaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri