Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
HABERLER>SPOR
24 Şubat 2016 Çarşamba - 10:15

‘Hücumda üretken değildik’

Gençlerbirliği’nin ikinci yarıdaki 4 maçlık galibiyet serisi, İstanbul’da bitti. Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, son 3-4 maçın aksine, çok dirençli bir Beşiktaş ile karşılaştıklarını belirtip, “Daha dikkatli olsak kazanıp dönebilirdik” diye konuştu.

‘Hücumda üretken değildik’

Süper Ligin ikinci yarısına 4’te 4 yaparak başlayan Gençlerbirliği’nin galibiyet serisi, lider Beşiktaş karşısında aldığı 1-0’lık yenilgi ile son bulurken, Başkent ekibi yeni Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez yönetiminde ilk kez bir maçtan mağlup ayrıldı ve 3 maç sonra kalesinde gol gördü. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, 1-0 kaybettikleri maçta ofansif anlamda istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Üzülmez, maçın zor geçeceğini bildiklerini dile getirerek, “Fenerbahçe’nin puan kaybettiği bir haftada Beşiktaş’ın daha istekli futbol oynayacağını oyuncularıma anlattım. Sahaya baktığımızda son 3-4 haftada bu kadar dirençli bir Beşiktaş yoktu. Diğer maçların aksine daha istekli ve gayretli bir Beşiktaş vardı” dedi.

KRİTİK BİR ANDA TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ

Futbolcularının karşılaşmada ellerinden geleni yaptığını anlatan Üzülmez, şunları söyledi: “Buraya gelirken, son 4 maçını kazanmış ve son 3 maçında gol yememiş bir Gençlerbirliği vardı. Beşiktaş karşısında da kazanabilirdik. Ofansif anlamda biraz daha üretken olabilseydik, hücuma çıkışlarda biraz daha dikkatli olabilseydik, daha farklı bir skor ortaya çıkardı. Her şeye rağmen El Kabir’in önemli bir şutu ve Uğur’un direkten dönen vuruşu var. Direkten dönen top gol olsa farklı bir skor da olabilirdi. Oyuncularımı kutluyorum. Elimizden gelen gayreti her maçta ortaya koyuyoruz. Bugün de aynı düşünceyle sahadaydık.”

SON DÖNEMDE BARİZ HATALARDA ARTIŞ VAR

Üzülmez, uzun yıllar formasını giydiği Beşiktaş’a rakip olduğu maçla ilgili art niyetli yorumların yapıldığını dile getirerek, “Bunlar çok çirkin söylemler. Ben hayatım boyuncu görev aldığım camialarda elimden gelen gayreti göstermişimdir. Ben onurumla, şerefimle futbol hayatımı noktaladım. Onurumla, şerefimle bu yeni görevimi yapacağım” diye konuştu. Üzülmez bir soru üzerine, Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel’in verdiği kararların Türkiye’de gündemin üst sıralarında yer aldığını anlatarak, “Evet böyle bir olay oldu ancak herkesin açıklamalarında sağduyulu olması gerekiyor. Artık hakemlerin de biraz kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor. Hakemlerin art niyetli olduklarını düşünmüyorum. Özellikle son dönemde çok bariz hatalar yapıldığını, bu hatalara da herkesin dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Nihayetinde bizler de mücadele etmeye çalışıyoruz. Kritik hatalarla kimse kaybetmesin” ifadelerini kullandı.  Öte yandan İstanbul’da Amerikan Hastanesi’nde geçen günlerde ameliyat olan Başkan İlhan Cavcav önceki gün taburcu oldu. Bir süre evinde dinlenecek olan İlhan Cavcav’ın sağlık durumunun günden güne iyiye gittiği belirtildi.

 
Ortak sorun aydınlatma
 
Bıçak kemiğe dayandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankaragücü penaltıya sığındı
Sarı-morlar, lige tutunma yarışı içindeki Mersin İdmanyurdu’nu ikinci ...
‘Her maçımız final’
Hedeflerinin üst lige çıkmak olduğunu belirten Teknik Direktör Hayati ...
Hedef 5’te 5
Süper Lig’de sezonun ikinci yarısında oynadığı 4 maçı da kazanan ve küme ...
 
Osmanlı yükseliyor
Sarı-morlar, lige tutunma yarışı içindeki Mersin İdmanyurdu’nu ikinci ...
Ankaragücü penaltıya sığındı
Sarı-lacivertliler, ceza atışının birini kaçırıp, ikisini gole çevirdiği ...
Golbolde olimpiyat hazırlığı
2016 RİO Paralimpik Oyunları için vize alan Kadın Golbol Milli Takımı ...
 
Halterin yeni yıldızları
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Okullararası Türkiye Halter ...
“Kartal’ı da yenebiliriz”
Gençlerbirliği’nin tecrübeli oyuncularından Selçuk Şahin, Beşiktaş karşısında ...
Telekom finali yapamadı
Mavi-beyazlılar, Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında Rusya’dan BC Enisey’e ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri